PS4FUN winnaar publieksfoto 2016

Weergaven: 209

Tijdens onze goed bezochte en gezellige tentoonstelling hebben de bezoekers op ons verzoek voor hun de 3 mooiste, grappigste, indrukwekkendste foto mogen kiezen. Uiteindelijk is de winnende foto gemaakt door Marga Meesters. Het was een pittige opdracht voor de bezoekers om een keuze te maken uit de 139 aanwezige foto’s.

Als vereniging kunnen we terug kijken op een geslaagd evenement dat werd afgesloten met een muzikaal optreden van pianist Jens van Bremen.

Ook de Alfabetserie werd weer goed ontvangen. Helaas had geen van de deelnemers de puzzel helemaal goed kunnen oplossen. Echter er waren 4 bezoekers die maar een letter verkeerd hadden in de slagzin “Fotografie is schrijven met licht”. Onder deze 4 bezoekers is er een loting geweest en de winnaar ontvangt een mooie waardebon van € 25,- van één van onze Vrienden, Slagerij van der Ven van de Zaak vol Smaak.

Volgend jaar zal onze tentoonstelling plaatsvinden op zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober. Wij heten u dan weer van harte welkom.