PS4FUN ontvangt Canon Master 2012, Frans Artz

Bezoeken: 5

Op 12 december 2012 had Fotoclub Photo Shoot 4 Fun de eer om de kersverse Canon Master 2012 te mogen ontvangen.

Frans Artz  was als spreker uitgenodigd om zijn manier van kijken op fotografie aan de leden van PS4FUN te laten zien. Op het moment dat de afspraken met Frans Artz waren gemaakt wisten beide nog niets eens dat hij de Canon Master 2012 zou worden.

Frans is Canon Master 2012 geworden in de categorie stad.

Als winnaar mag Frans zich Canon Master 2012 noemen, en won ook nog eens het Canon EF-S 18-135 mm F3,5-5,6 IS STM objectief en kreeg als klap op de vuurpijl een uitgebreid portfolio in Focus. nr. 12 van het jaar 2012. Daar bleef het niet bij. Over een jaar keert hij weer terug in Focus en krijgt hij nóg een publicatie. Grootheden als Erwin Olaf, Carl De Keyzer, Inez van Lamsweerde en Rineke Dijkstra zetten allemaal in Focus hun eerste stap naar roem. Een betere kans om écht carrière te maken in de fotografie is er niet!Voor de pauze vertelde hij uitgebreid hoe hij dit geworden is.

Frans vertelde uitgebreid hoe hij de titel van Canon Master 2012 heeft verkregen.

Na de pauze werden foto’s besproken van de aanwezige clubleden.

Hierbij viel heel erg op dat Frans aan de hand van de foto de fotograaf kon beschrijven, hoe die is en niet alleen met fotograferen maar ook in persoonlijkheid.

Enkele uitspraken van de aanwezige leden:

“Ik vond het een heel gezellige en zeer geslaagde avond. Dit mag van mij zo nog een keer! Top spreker, goeie foto’s! Kortom.. leuk!”
“Hoe Frans zijn verhaal vertelde en hoe hij de foto’s beoordeelde, met toch humor erin maar ook dat hij aan de hand van de foto meer over de overige foto’s van de fotograaf kon zeggen. En hij ook de aandacht van de groep wist vast te houden.”
“echt iedereen bleef aandachtig luisteren en ook meedoen, geweldig…”
“Hij zei echt alles kort en krachtig én heel belangrijk, alles in duidelijke taal! Top, echt voor herhaling vatbaar.”
“Ik hoorde bij sommige foto beschrijvingen gewoon een beschrijving van de fotograaf zelf. Frans is iemand die ontzettend goed kijkt en heel veel ziet.”
“Een gezellige avond met een duidelijk verhaal. Veel humor en zeer veel tips. Onvoorstelbaar wat Frans over een foto en vervolgens over de fotograaf kan vertellen.”
“Hoe dan ook, als je van Frans een beoordeling krijgt, in positive of (haast niet) negatieve zin en of het een kiekje is je kunt er wel iets mee, het zet je aan het denken”

Alle aanwezigen leden vonden de avond zeer interessant en gaven aan dat Frans een aangenaam persoon is om naar te luisteren en ze zien hem graag in de toekomst nogmaals een clubavond verzorgen.

Wil je meer van Frans Arts zien, bezoek dan eens zijn website.