PS4FUN nodigt u uit voor de expostie van 2016

Weergaven: 193

Op zaterdag 8 oktober 2016 om 11:00 uur is het weer zo ver! Fotoclub Photo Shoot 4 Fun houdt haar jaarlijkse tentoonstelling in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen (ook bekend als de Mand). U bent van harte uitgenodigd!

De leden van onze fotoclub tonen, behalve hun eigen vrije werken, werken die zij gemaakt hebben in het kader van het thema “Zwart-Wit” en de clubopdrachten “de Rode Draad” en “het Alfabet”.

Bij het thema “Zwart-Wit” hebben de leden de opdracht meegekregen om puur zwart/wit te gaan fotograferen. Zwart/wit fotografie heeft nog steeds een grote aantrekkingskracht op de mensen. Doordat kleur niet kan afleiden worden compositie, vormen en lichtval belangrijker, het draait nu allemaal om het onderwerp dat gefotografeerd gaat worden. Kortom: een uitdaging die veel verrassende beelden gaat opleveren.

De Rode Draad is een opdracht die normaliter start vanuit één foto waarop de volgende fotograaf in de lijn weer een foto maakt naar aanleiding van zijn eerste gedachte bij het zien van de foto. Meestal is dat één lijn, echter PS4FUN heeft gekozen om twee lijnen op te zetten vanuit de eerste startfoto. Het resultaat  is  indrukwekkend en zeer verrassend te noemen.

Tijdens onze vorige tentoonstelling is er door de bezoekers veel gepuzzeld om bij een foto een juiste letter van het Alfabet te zoeken. Dit bleek nog niet zo eenvoudig en uiteindelijk bleek toch 1 persoon de juiste oplossing gevonden te hebben. Ook dit jaar zal het zoeken van de juiste letters weer voor de nodige hilariteit zorgen, denken wij.

De toevoeging van de Alfabet serie werd ook gewaardeerd. Bijna elke bezoeker nam de tijd om de juiste letter bij de juiste foto te herleiden en dat viel zeker niet mee, Van alle inzenders was maar een bezoeker die alles goed had en er dus met de prijs vandoor ging. Dus ook voor de bezoeker een extra uitdaging.

We zien u graag verschijnen op zaterdag 8 oktober en/of zondag 9 oktober 2016.