PS4FUN nodigt u uit voor de expositie van 2017

Bezoeken: 259

Op zaterdag 7 oktober 2017 om 11:00 uur is het weer zo ver! Fotoclub Photo Shoot 4 Fun houdt haar jaarlijkse tentoonstelling in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen (ook bekend als de Mand). U bent van harte uitgenodigd!

De leden van onze fotoclub tonen, behalve hun eigen vrije werken, werken die zij gemaakt hebben in het kader van het thema “Dieren”, jaar-thema “Brug en haven van Heusden” en de clubopdrachten “de Rode Draad” en “het Alfabet”.

Bij het thema “Dieren” hebben de leden de opdracht meegekregen om een dier op een geheel eigen wijze te gaan fotograferen. Enkelen zijn hiervoor naar Zuid-Afrika afgereisd en anderen hebben het dichter bij huis gezocht. De foto’s leveren veel verrassende beelden op!

Dit jaar is als extra opdracht een zgn. jaar-thema bedacht. Alle leden hebben op zijn/haar wijze het bruggetje en de binnenhaven in Heusden (vesting) gefotografeerd. Ook dit levert weer zeer herkenbare foto’s op.

 

De Rode Draad is een opdracht die normaliter start vanuit één foto waarop de volgende fotograaf in de lijn weer een foto maakt naar aanleiding van zijn eerste gedachte bij het zien van de foto. Meestal is dat één lijn, echter PS4FUN heeft gekozen om twee lijnen op te zetten vanuit de eerste startfoto. Het resultaat van beide lijnen is indrukwekkend en zeer verrassend te noemen.

Tijdens onze vorige tentoonstelling is er door de bezoekers veel gepuzzeld om bij een foto een juiste letter van het Alfabet te zoeken. Wij hebben de slagzin wat vereenvoudigd, maar er zal goed naar de juiste oplossing gezocht moeten worden. Wij hopen dat het zoeken naar de juiste letters weer voor de nodige hilariteit zal zorgen.

Meer informatie is straks terug te vinden op onze openbare Facebook pagina, https://www.facebook.com/groups/fotoclub.ps4fun/, waar u lid van kunt worden, zodat u altijd op de hoogte blijft over de ontwikkelingen van onze club en onze tentoonstelling.

Tijdens de tentoonstelling tonen wij continu een presentatie over de activiteiten die door de leden van PS4FUN zijn uitgevoerd. Photo Shoot 4 Fun schiet niet alleen foto’s voor eigen plezier, maar ook om anderen daarmee een plezier te doen. Wat te denken van het in beeld brengen van de 10e “Ik wandel voor Pink Ribbon” tocht georganiseerd door Durea Drunen.

U bent van harte welkom op zaterdag 7 en zondag 8 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Wij stellen uw mening zeer op prijs, deze kunt u onder andere geven door te bepalen welke van de foto’s van onze fotografen de mooiste is. Wij staan u graag te woord en tonen vol trots onze werken in MFA de Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen.

De entree is gratis!

Namens alle leden tot ziens op 7 of 8 oktober!