PS4FUN kan weer terugkijken op een geslaagde expositie op 11 en 12 oktober 2014

Bezoeken: 5

De leden van PS4FUN kunnen terugkijken op een geslaagde tenstoonstelliing. De bezoekers hadden lovende woorden over de variatie en kwaliteit van de getoonde foto’s. De opmerking was zelfs dat het moeilijk was om 3 foto’s uit te zoeken die men persoonlijk het mooist vond. De keuze was te groot. Toch is het de bezoeker gelukt om een publiekswinnaar te kiezen. De fotografe van deze foto is Marga Meesters. De foto maakte onderdeel uit van het thema Typisch Hollands en bij het bekend maken van de winnaar tijdens de afsluitende borrel kwam er veel geloei en boe geroep los. Als u de foto ziet begrijpt u wel waarom.

PS4FUN begint nu aan hun 5e verenigingsjaar en gaat natuurlijk werken aan een mooie en verrrassende jubilleum tentoontoonstelling komend jaar op 10 en 11 oktober 2015. Reserveer alvast deze dag in uw agenda want we gaan er een feestje van maken en daar u als bezoeker van mee genieten.

Heeft u deze tentoonstelling moeten missen? Jammer maar houdt onze Gallery dan in de gaten want daar zal de komende week alle werk van de tentoonstelling getoond worden zodat u weet wat u  gemist heeft en zeker de komende tentoonstelling in uw agenda zult inschrijven.