PS4FUN kan terug kijken op een geslaagde expositie van 2017

Weergaven: 272

PS4FUN kan terug kijken op een geslaagde expositie van 2017

De leden van onze fotoclub kunnen terugkijken op een geslaagde expositie. De bezoekers waren enthpusiast over het werk welk werd gepresenteerd. De bezoekers hebben buiten de mooiste foto in hun ogen ook het mooiste bord gekozen. Toeval of niet maar deze eer was er voor ons lid Ans van der Heijden. Buiten dat haar bord als mooiste werd bestempeld werd van die 3 foto’s er ook nog eens één gekozen als mooiste.

 

De reacties die we hebben mogen ontvangen waren lovend. De bezoekers waren enthousiast over de diversiteit aan foto’s. Het alfabet zorgde ook dit jaar weer voor het nodige puzzelplezier. Daar we de opzet hadden gewijzigd was het dit jaar ook voor meerdere mensen mogelijk om de puzzel volledig op te lossen. Uit alle inzendingen is door de winnaar van de publieksfoto de winnaar getrokken voor de waardebon ter waarde van € 55,00, die besteed kon worden bij Slagerij van der Ven in de vorm van een gourmetpakket voor 4 personen. Mw van den Hurk was helemaal in de nopjes met deze leuke prijs.

 

Ook de waardering voor de rode draad, jaaropdracht en thema was voor de leden een motivatie om komend jaar weer hard het werk te gaan om weer een mooie gevaieerde tentoonstelling te realiseren. Tot slot zijn we als club blij dat de expositie onder andere er ook voor heeft gezorgd dat er een aantal nieuwe leden bij zijn gekomen. Kortom we mogen terugkijken op een geslaagde expositie en al vooruit gaan kijken naar de volgende expositie die zal plaatsvinden op 6 & 7 oktober 2018.