Persbericht

Weergaven: 266

Op zaterdag 6 oktober 2018 om 11:00 uur is het weer zo ver! Fotoclub Photo Shoot 4 Fun houdt haar jaarlijkse tentoonstelling in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen (ook bekend als de Mand). U bent van harte uitgenodigd!

De leden van onze fotoclub tonen, behalve hun eigen vrije werken, werken die zij gemaakt hebben in het kader van het thema “HEUSDEN 700”, de jaaropdracht “Moerputtenbrug” en de clubopdrachten “de Rode Draad” en “het Alfabet”.

Bij het thema “HEUSDEN 700” kregen de leden de opdracht mee om alle dominante zaken in de diverse dorpskernen op geheel eigen wijze te fotograferen. Heel veel is herkenbaar, maar natuurlijk zijn er ook onbekende pareltjes ontdekt.

Dit jaar is als extra opdracht een zogenaamd jaar-thema bedacht. Alle leden hebben op zijn/haar wijze de Moerputtenbrug gefotografeerd. Ook dit levert weer zeer verrassende foto’s op.

De Rode Draad is een opdracht die normaliter start vanuit één foto waarop de volgende fotograaf in de lijn weer een foto maakt naar aanleiding van zijn eerste gedachte bij het zien van de ontvangen foto. Meestal is dat één lijn, echter PS4FUN koos ervoor twee lijnen op te zetten vanuit de eerste startfoto. Het resultaat van beide lijnen is indrukwekkend en zeer verrassend te noemen. Elk jaar lukt het weer om nog mooiere foto’s te maken.

Ook dit jaar kan er door de bezoekers weer worden gepuzzeld, om bij een foto een juiste letter van het Alfabet te vinden. Wij hebben de slagzin wat vereenvoudigd, maar er zal goed naar de juiste oplossing moeten worden gezocht. Als dank voor al dat gepuzzel ligt er een mooie prijs klaar!

Meer informatie is straks terug te vinden op onze website https://www.ps4fun.nl en op onze openbare Facebook pagina https://www.facebook.com/groups/fotoclub.ps4fun/, waar u lid van kunt worden, zodat u altijd op de hoogte blijft over de ontwikkelingen van onze club en onze tentoonstelling. Wij zitten nu al bijna op 200 leden. Dus join onze Fotoclub.

Tijdens de tentoonstelling tonen wij continu een presentatie over de activiteiten die door de leden van PS4FUN zijn uitgevoerd. Photo Shoot 4 Fun schiet niet alleen foto’s voor eigen plezier, maar ook om anderen daarmee een plezier te doen.

U bent van harte welkom op zaterdag 6 en zondag 7 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Wij stellen uw mening zeer op prijs, deze kunt u onder andere geven door te bepalen welke van de foto’s van onze fotografen de mooiste is. Wij staan u graag te woord en tonen vol trots onze werken in MFA de Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen.

De entree is gratis!

Namens alle leden tot ziens op 6 of 7 oktober!