Inzendingen voor fotowedstrijd gesloten

Weergaven: 176

Helaas de mogelijkheid om foto’s in te sturen is voorbij. Op dit moment is de vakjury druk aan het werk om de 282 ingezonden foto’s van de 123 deelnemers te beoordelen.

Tot 15 september is er nog de mogelijk om te stemmen op de foto’s voor de Publieksprijs. De vaste bezoeker zal opgevallen zijn dat het aantal verkregen stemmen op dit moment niet meer zichtbaar is. Op deze wijze hopen dat iedereen de gelijke kans krijgt om stemmen te verwerven. Vanaf 15 september zal er gecontroleerd gaan worden op dubbele stemmen waardoor er uiteindelijk een top 5 voor de publieksprijs uit zal komen.

Stel je wordt bij de publieksprijs 5e en toevallig door vakjury als 3e aangewezen binnen de categorie de Toekomst of de Volwassenen dan krijg je uiteindelijk de prijs met hoogste winkelwaarde. Kortom het wordt nog een spannende periode. Alleen stemmen die volgens de website zijn verkregen tellen mee. Dus geen likes op Facebook of Instagram.

Veel succes en hopelijk ontmoeten we je zaterdag 3 oktober om 11:00 uur bij de opening van onze tentoonstelling van de prijswinnaars bekend zullen worden gemaakt.