Fotowedstrijd 2020

In oktober 2020 bestaat onze fotoclub 10 jaar en daarom organiseren wij een spectaculaire fotowedstrijd! Diverse sponsoren hebben geweldige prijzen beschikbaar gesteld. Vanaf 1 maart a.s. kun je foto’s inzenden!!

Heb jij plezier in fotograferen en maak je mooie foto’s, dan kun je deelnemen aan deze fotowedstrijd. Er zijn 2 categorieën waaraan je kunt mee doen:

Categorie 1: de toekomst (bedoeld voor iedereen onder de 18 jaar*).

Categorie 2: de volwassenen (bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar).

Dan is er ook nog de Publieksprijs. Het publiek kan een stem uitbrengen op alle inzendingen van zowel categorie 1 als 2. De foto die de meeste stemmen krijgt wint de publieksprijs. Stemmen kan tot uiterlijk 15 september 202.

Voor categorie 1 en 2 hebben we drie bekende juryleden gestrikt! Wie dat zijn houden we  nog even geheim. Deze juryleden bepalen welke foto’s in de prijzen vallen.

Elke deelnemer mag maximaal drie foto’s insturen.

Het onderwerp van de foto’s is vrijgelaten, zodat iedere deelnemer zelf zijn onderwerp kan kiezen. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen beschikbaar gesteld. De foto’s van de nummers 1, 2 en 3  van beide categorieën worden bovendien tijdens onze jubileumtentoonstelling op 3 en 4 oktober 2020 geëxposeerd in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen.

Burgemeester Willemijn van Hees maakt tijdens de opening van de tentoonstelling de prijswinnaars bekend. De prijzen worden op dat moment overhandigd.

Wil je deelnemen aan deze spectaculaire fotowedstrijd? Alle informatie en updates lees op onze website www.ps4fun.nl/fotowedstrijd. Daar kun je jouw mooiste foto’s uploaden en  lees je de spelregels en het wedstrijdreglement.

Zoals de naam van de fotoclub PS4FUN al aangeeft staat bij  ons het plezier in fotograferen voorop. Ook zetten de leden van PS4FUN zich in voor meerdere sociale activiteiten zoals bijvoorbeeld fotograferen op de “Dag van het Vergeten Kind” georganiseerd door de Guusje Nederhorst Foundation, de stichting Ontmoeten, de Durea Pink Ribbon loop en afgelopen jaar de Gildedagen in Nieuwkuijk. Onze leden doen graag iets terug op maatschappelijk gebied. Als u een suggestie heeft horen wij dat graag. Deze stuurt u naar mail@ps4fun.nl.

Het 10 jarig bestaan wordt een feest voor onze leden en zeker ook voor de inwoners van de gemeente Heusden en omstreken. Tijdens onze jubileumtentoonstelling op 3 en 4 oktober 2020 gaan wij er iets heel bijzonders van maken. Maar dat gaan wij natuurlijk nog niet allemaal verklappen.

Wij hopen dat er heel veel foto’s voor onze fotowedstrijd worden ingezonden.

Noteer 3 en 4 oktober alvast in je agenda en kom kijken naar onze tentoonstelling in de Caleidoscoop.

 

* Minderjarige deelnemers dienen van hun ouders (of voogd) toestemming te hebben, om mee       te mogen doen aan de fotowedstrijd.