Fotowedstrijd Photo Shoot 4 Fun

Weergaven: 576

In het kader van de jaarlijkse tentoonstelling organiseert fotoclub Photo Shoot 4 Fun uit gemeente Heusden een fotowedstrijd waar iedereen aan mag deelnemen.

Zeggen je vrienden en familie dat je mooie foto’s maakt en ben je er zelf ook tevreden mee? Dan is het misschien eens tijd om deel te nemen aan een fotowedstrijd zoals deze. Het thema voor deze wedstrijd staat in het kader van Heusden700. Je fotografeert iets in het kader van dit onderwerp geheel naar eigen inzicht, zolang de foto maar door jezelf is gemaakt. Meer informatie over Heusden700 is te vinden op www.heusden700.nl.

Aan deze wedstrijd is natuurlijk ook een mooie prijs verbonden. Met veel genoegen bieden we hiervoor een prijs aan ter waarde van 50 euro, vrij te besteden bij de online shop SmartPhoto, www.smartphoto.nl.

Tijdens de opening van de tentoonstelling op zaterdag 6 oktober 2018 om 11:00 uur door wethouder van Cultuur Peter van Steen wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnende foto wordt door de leden van de fotoclub gekozen. Na de onthulling wordt ook de winnende foto tentoongesteld en is door alle bezoekers te bewonderen.

Om deel te nemen aan deze wedstrijd moet je een paar acties doen:
1. Je meldt je aan als lid van de openbare FaceBook pagina van Fotoclub PS4FUN via https://www.facebook.com/groups/fotoclub.ps4fun/
2. Je plaatst de foto op deze pagina, vraagt jouw vrienden en familie om lid te worden van de pagina en natuurlijk om jouw foto te liken
3. Daarnaast mail je de foto naar fotowedstrijd@ps4fun.nl met de volgende gegevens:
a. Naam
b. Adresgegevens
c. Telefoonnummer
d. Geboortedatum
e. Emailadres
4. Je mag met maximaal 2 foto’s deelnemen
5. Inzenden van foto’s is mogelijk tot 16 september 2018. Foto’s na deze datum worden uitgesloten van deelname.

Graag zien we veel foto’s binnenkomen en hopen we op een grote opkomst tijdens de opening waar de winnaar bekend wordt gemaakt. Meer informatie zal terug te vinden zijn op onze FaceBook pagina en website www.ps4fun.nl.

Veel fotoplezier en tot zaterdag 6 oktober 11:00 uur in de Caleidoscoop, Jan Steenstraat 2 te Vlijmen.