Foto expositie PS4FUN zal geopend worden door wethouder Mark Buijs van de gemeente Heusden

Bezoeken: 5

Op 6 oktober 2012 zal wethouder Mark Buijs om 11:00 uur de eerste tentoonstelling van Photo Shoot 4 Fun komen openen. De tentoonstelling wordt gehouden in MFA Caleidoscoop, ook wel bekend als de Mand.

Tijdens deze tentoonstelling zal er vrij werk van onze leden worden getoond en zal er een thema deel zijn waarin “de Industrie in Heusden” centraal zal staan. Daarnaast zal er ook een presentatie van de Rode Draad worden getoond. De Rode Draad is een creatief proces welk ontstaat op basis van één foto. De foto wordt alleen doorgegeven aan de volgende fotograaf die op basis van zijn eerste indruk wederom een foto maakt. Deze gaat weer door naar de volgende fotograaf. Op die manier ziet iedereen alleen de foto van zijn voorganger. Dit geeft zeer leuke effecten en zeker als je ook nog eens twee lijnen opstart vanaf één foto.

De leden zullen tijdens de tentoonstelling aanwezig om informatie te verstrekken over de geëxposeerde werken en natuurlijke ook andere vragen. De tentoonstelling duurt 2 dagen van 11:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom