Foto expositie PS4FUN geopend door wethouder Mark Buijs van de gemeente Heusden

Weergaven: 5

Op 6 oktober 2012 om 11:00 heeft wethouder Mark Buijs met lovende woorden en het doorknippen van een lint, op basis van analoog fotorolletje, de opening verricht.

Het afgelopen weekend heeft de fotoclub zo’n 450 bezoekers op hun eerste tentoonstelling mogen ontvangen.

De bezoekers konden genieten van een ruim aanbod van 160 foto’s gemaakt door de leden van de vereniging. Het thema “Industrie in Heusden” werd door vele bezoekers, vooral uit de directe omgeving, met veel herkenning bekeken. Het in beeld brengen van het thema bleek zeer geslaagd.

Ook de presentatie van de werkgroep Macro fotografie kon rekenen op veel waardering. Menige bezoeker was verrast over het geduld om zo’n klein detail in een mooie foto weer te geven. Het gegeven dat een klein spinnetje zo ver uitgelicht zo imposant kon overkomen zorgde voor de nodige kriebels.

De variatie aan vrij werk was volgens de reacties van het publiek een leuke impressie van de variatie van de fotografen binnen de club. Uit het vrije werk mocht het publiek hun top 3 opgeven. Uiteindelijk is de foto gemaakt door Johan Pronk gekozen als winnaar van de publieksjury.

De twee rode draden bezorgde menig bezoeker momenten tot nadenken. Het leggen van de uitgebeelde associaties zorgde voor hele discussies waar de leden van de club soms erbij werden geroepen om het een en ander toe te lichten..

In onze Gallery kunt u een impressie zien van deze tentoonstelling. Veel kijkplezier!