Even lezen – Wat allemaal nog te doen!

Beste leden,

Komende zondag heeft de P&A nog een last minute uitje kunnen realiseren. Zie ook het bericht in de Whatsapp en de mail die jullie hebben ontvangen. Graag even reageren als je dat nog niet gedaan hebt zo dit de P&A weet wie er deelneemt en wie niet!

De clubavond van 15 maart zal deze keer niet in de Caleidoscoop i.v.m. het feit dat er dan de verkiezingen zijn en de zaal daar voor nodig is. Karel heeft voor ons geregeld dat wij dan terecht kunnen op de locatie van Durea , Thomas Edisonweg 1, Drunen. Heb je nog niet aangegeven op Facebook dat je erbij zult zijn of niet geef dat dan graag even aan. Voor de Facebookloze stuur mij dan even een mailtje of een appje.

We zitten al ver over de helft van het seizoen en hebben al van allerlei leuke dingen gedaan maar er staat ook nog een hoop op de planning. De P&A is druk bezig om de laatste avonden van dit seizoen in te vullen. Het opkomst percentage tot nu toe tijdens de avonden ligt gemiddeld op 71% met als uitschieter onze nieuwjaars- Er staat nog van alles op het programma dus mis het niet. annex jubileumavond waar we maar liefst een opkomst hadden van 93% en genoten hebben we zeker van die avond.

Ja het is pas maart maar voor je het weet komt de tentoonstelling er weer aan. Zoals jullie weten hebben we de foto’s voor het Alfabet al gekozen en zijn de rode draden compleet. Mooi dat dit weer gelukt is. Dan hebben we nog de uitdagingen voor vele namelijk ons thema “Zwerfvuil” en de solo opdracht “Zwart/wit dorpsgezichten in de gemeente Heusden”. Deadline voor het inleveren van de foto’s staan op 30 april 2023. Voor wat betreft het thema “Zwerfvuil” hebben we tot nu toe van 5 leden van de 26 leden die hebben toegevoegd mee te doen aan deze opdracht  iets mogen ontvangen. We hopen natuurlijk op meer inzendingen zodat we samen dit mooi kunnen presenteren aan onze bezoekers. Daarom gaan we op 12 april al kijken naar wat er tot nu toe is aangeleverd om iedereen een beetje te inspireren zodat we 30 april 2023 een hoop mooie foto’s in ontvangst hebben kunnen nemen. Op de clubavond van 10 mei 2023 zullen alle foto’s dan gepresenteerd worden en gaan we ze bespreken en uitkiezen. Dus stuur je foto’s die je al hebt al vast in dan kunnen we ze op 12 april al onder de aandacht brengen. https://www.ps4fun.nl/thema-2023-zwerfvuil/

Wat betreft de foto’s voor de solo opdracht die kun je ook al sturen aan tc@ps4fun.nl maar wel uiterlijk 30 april zodat we die ook op 10 mei kunnen bespreken en kiezen. Tot nu toe van 2 van de 26 leden die mee zouden doen iets ingeleverd. https://www.ps4fun.nl/solo-opdracht-2023-zwart-wit-dorpsgezichten-in-de-gemeente-heusden/

Hebben jullie ook al nagedacht welk persoonlijk werk je wilt laten zien aan de bezoekers van onze tentoonstelling? Nog niet? Dan begin er vast een over na te denken want voor je het weet is het zo ver. Zoals afgesproken willen we op de laatste clubavond van dit seizoen, 21 juni en ik zorg voor gebak, weten wie er gaat exposeren(we hopen natuurlijk iedereen) en als het even kan op welke wijze en met hoeveel foto’s. Waarom zo vroeg hoor ik sommige nu al denken? Nou vanwege het feit dat we maar eé’n maand hebben in het nieuwe seizoen voordat de tentoonstelling gaat gebeuren want op 29 september gaan we opbouwen en op 30 september en 1 oktober gaat het gebeuren. We gaan er vanuit dat iedereen dan ook aanwezig zal zijn 😉 De eerste clubavond van het seizoen 2023-2024 is op 30 augustus en daarna hebben we nog op 13 september de ALV en de presentatie vanuit de P&A en op 27 september de laatste voorbereidingen voor de tentoonstelling.

gr. Wil