Wanneer:
1 maart 2020 @ 12:00 – 31 augustus 2020 @ 23:45 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-03-01T12:00:00+01:00
2020-08-31T23:45:00+02:00

Fotowedstrijd Photo Shoot 4 Fun
In oktober 2020 bestaat onze fotoclub 10 jaar en daarom organiseren wij een spectaculaire fotowedstrijd! Diverse sponsoren hebben geweldige prijzen beschikbaar gesteld. Vanaf 1 maart a.s. kun je foto’s inzenden!!

Heb jij plezier in fotograferen en maak je mooie foto’s, dan kun je deelnemen aan deze fotowedstrijd. Er zijn 2 categorieën waaraan je kunt mee doen:
Categorie 1: de toekomst (bedoeld voor iedereen onder de 18 jaar*).
Categorie 2: de volwassenen (bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar).

Dan is er ook nog de Publieksprijs. Het publiek kan een stem uitbrengen op alle inzendingen van zowel categorie 1 als 2. De foto die de meeste stemmen krijgt wint de publieksprijs.
Voor categorie 1 en 2 hebben we drie bekende juryleden kunnen strikken! Wie dat zijn houden we nog even geheim. Deze juryleden bepalen welke foto’s in de prijzen vallen.

Elke deelnemer mag maximaal drie foto’s insturen.

Het onderwerp van de foto’s is vrijgelaten, zodat elke deelnemer zelf zijn onderwerp kan kiezen. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen beschikbaar. De nummers 1, 2 en 3 van beide categorieën worden bovendien tijdens onze jubileumtentoonstelling op 3 en 4 oktober 2020 geëxposeerd in MFA de Caleidoscoop in Vlijmen.

Burgemeester Willemijn van Hees zal tijdens de opening van de tentoonstelling de prijswinnaars bekend maken aan het grote publiek. De prijzen zullen ook op dat moment worden overhandigd.

Wil je deelnemen aan deze spectaculaire fotowedstrijd? Alle informatie en updates kun je lezen op onze website www.ps4fun.nl/fotowedstrijd. Daar kun je jouw mooiste foto’s ook uploaden! Hier zie je ook de spelregels en het wedstrijdreglement.

Zoals de naam van de fotoclub PS4FUN al aangeeft staat bij ons het plezier in fotograferen voorop. Maar de leden van PS4FUN zetten zich ook in voor meerdere sociale activiteiten zoals bijvoorbeeld fotograferen op de “Dag van het Vergeten Kind” georganiseerd door de Guusje Nederhorst Foundation. Ook zijn wij actief voor de stichting Ontmoeten, de Durea Pink Ribbon loop en afgelopen jaar de Gildedagen in Nieuwkuijk. Onze leden doen graag iets terug op maatschappelijk gebied. Als u een suggestie heeft horen wij dat graag. Deze kunt u sturen naar mail@ps4fun.nl.

Het 10 jarig bestaan wordt een feest voor onze leden en zeker ook voor de inwoners van de gemeente Heusden en omstreken. Tijdens onze jubileumtentoonstelling op 3 en 4 oktober 2020 gaan wij er dan ook iets heel bijzonders van maken. Maar natuurlijk gaan we dit nog niet allemaal verklappen.
Wij hopen dat er heel veel foto’s worden ingezonden voor onze fotowedstrijd.
Noteer 3 en 4 oktober alvast in je agenda en kom kijken naar onze tentoonstelling in de Caleidoscoop.

* Minderjarige deelnemers dienen van hun ouders (of voogd) toestemming te hebben, om mee te mogen doen aan de fotowedstrijd.