Fototips

Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar

Dag van de Ambachten 2012 (België)

Zondag 05 Februari 2012door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Hits : 205

Op zoek naar een originele activiteit voor het hele gezin? 

Doe dan mee aan de Dag van de Ambachten op zondag 5 februari 2012! Dit evenement wil de ambachtelijke beroepen in België promoten en opwaarderen, omdat ze maar al te vaak zo onbekend blijven. Het geeft de bezoekers de kans om een originele zondag met het gezin door te brengen die bestaat uit een bezoek aan creatieve ateliers, demonstraties en ook proeverijen van alle slag!

Er komen meer dan 50 beroepen voor het voetlicht. Ze zijn traditioneel origineel, vergeten, gastronomisch, creatief of ongewoon… maar allemaal even boeiend. De chocolademaker, de houtbewerker, de vioolbouwer, de beeldhouwer, de stilist, de juweelontwerper… ontdek het goud dat ze in hun handen hebben tijdens een bezoek aan hun atelier op zondag 5 februari 2012.

De Dag van de Ambachten is een nationaal evenement dat sinds 2006 wordt georganiseerd en dat jaar na jaar meer succes kent. Tijdens de vorige editie gingen niet minder dan 76.000 bezoekers op verkenning van 600 ambachtslieden. 

U hebt twee mogelijkheden om uw dag zo goed mogelijk voor te bereiden!

  1. Stel uw programma van bezoeken op maat op: overloop de lijst van de deelnemende ambachtslieden. Kies de ambachtslieden die u graag wil bezoeken. Dat doet u met een zoekopdracht op thema, op trefwoord of op geografische ligging. Dokter zo uw heel eigen programma uit!
  2. Bekijk onze suggesties voor ontdekkingen langs de routes die verschillende deelnemende ambachtswerkers verbinden rond complementaire activiteiten of in een specifieke regio. De ideale oplossing voor wie zich graag laat leiden
Locatie : Heel veel locaties, kijk op de website
http://www.dagvandeambachten.be

Terug